Vergroot je persoonlijke Veer-Kracht

 

 

En wordt bewust van jouw eigen kracht.

 

Hoe is het met jouw VEERkracht? Een thema wat op dit moment voor iedereen wel heel erg speelt, met alle maatregelen, nieuwsberichten, thuiswerken, op kantoor werken, niet sporten, wel sporten en nog zoveel meer. 

MeeVEREN op wat er gebeurt, in jouw eigen kracht. 


Dat is niet altijd even gemakkelijk en kost voor sommigen veel energie.

Tevreden zijn met jezelf, zonder dogma’s en beperkingen. Geaard blijven, je bewustzijn verruimen en rust creëren in deze chaos is dan ook heel belangrijk. 

En daarin mogen we onze weg vinden en groeien.

 

Fit en met vernieuwde VEREN.

Vogels gaan na een druk broedseizoen in de rui en verliezen een deel van hun VEREN. Sommige vogels kunnen even helemaal niet vliegen en trekken zich dan terug. Loslaten wat je niet meer verder helpt, om daarna weer met nieuwe VEREN  in topconditie tevoorschijn te komen. Dat is wat wij jouw ook gunnen, fit en met vernieuwde VEREN!

Vogels zijn daar heel goed in en accepteren wat nodig is. Wij mensen hebben daar vaak meer moeite mee. Met loslaten wat ons niet meer helpt.

 

Waar houd jij aan vast wat je niet langer meer helpt?

Dat kan een slechte gewoonte zijn, een gedachte aan iets uit je verleden of iets anders. Sta er eens bij stil en laat los wat je niet langer dient. Hoe moeilijk dat soms ook kan zijn, maar zo verlichtend om los te laten. Het is tijd om te groeien en te vertrouwen op je eigen KRACHT.

 

ActiVEER jouw groeiproces.

We gaan op deze dag creatief aan de slag met verf en de energie van jouw (in)gekleurde  VEREN. Zodat ze tastbaar, zichtbaar en gezien mogen worden want ze mogen gezien worden. Prachtig in hun volheid. 

Je gaat verkennen van zowel hoogte als diepte, zwaarte en lichtheid, dofheid en stralend, zodat jij in jezelf blijft geloven en mag laten zien dat je de moeite waard bent. Laat jezelf horen, net zoals de vogels in de lucht die communiceren door de veerpunten te laten trillen. Jouw kracht, moed en doorzettingsvermogen zullen je uiteindelijk vleugels geven en dat terwijl je in een pure verbinding staat met jouw bron.

 

ActiVEER jouw groeiproces en VEER mee met het leven.

 

Ben jij nieuwsgierig geworden? ReserVEER jouw plek.

 

Praktische info:

Investering:                € 129 p.p. inclusief materiaal en lunch

Datum:                       20 nov. 2021 9:00-16:30 uur

Locatie:                       Riethovensedijk 4, Bergeijk

 

Mieke:                        [email protected]

                                  06 24 40 18 17

Helmie:                      [email protected]

                                  06 30 70 55 70

Wij vinden het leuk om jou te ontmoeten.

Groetjes, Mieke & Helmie.

 

YES, IK WIL MEE-VEREN!