Helmie van Montfort - Look at You

 

 

Hoi!

Ik ben Helmie van Montfort, Kleur- en bewustzijnscoach en werk met de energie van kleuren. Dit doe ik in mijn eigen bedrijf Look at You, waar ik vrouwen begeleid die altijd voor anderen klaar hebben gestaan. Om opnieuw te dromen en hun passie te volgen, zodat ze vol zelfvertrouwen en zonder schuldgevoel de regie willen leren nemen over hun eigen leven, dit (her) inrichten waardoor ze meer en meer het leven creëren dat ze verlangen.

 

Jaren geleden begon ik ooit als kleur- en imagostylist. Ik vond het leuk en merkte dat ik na verloop van tijd en verdiepingstrainingen, mijn eigen manier daarin ontwikkelde. Ik merkte dat ik verder wilde kijken dan de “hokjes” zoals ik in de opleiding had geleerd. Ik ben ervan overtuigd dat je meer bent dan een “seizoenstype”, dat je persoonlijkheid, opvoeding en je ontwikkeling maakt dat bepaalde kleuren bij je passen. Ik ben gek op kleur! Zo ontdekte ik de psychologie van kleur en hoe de energie van kleur werkt.

 

Ik ben mij gaan verdiepen in onze “binnenkant”, wie ben je werkelijk. Dit komt ook doordat ik zelf op persoonlijk vlak het een en ander voor mijn kiezen heb gehad, waardoor mijn eigen innerlijke reis naar bewustwording is begonnen. Ik vond het uiteindelijk in kleuren energie en energetische healingen. Waardoor ik bewust ben geworden dat ik de enige ben die de regie van mijn eigen leven kan veranderen. Ik ben gaan onderzoeken wat mij niet meer helpt en wat ik kon veranderen. Hierdoor kan ik mijn leven leven, met meer vrijheid, rust en in lijn met mijn hart. En dat gun ik iedereen.

 

Ben jij bereid in de spiegel te kijken (Look at You) en zelf de eerste stap te zetten naar verbetering? Dan help ik je graag met het creëren van jouw leven door te beginnen met te kiezen voor dat wat jou gelukkig maakt. Waarom? Omdat je het verdient!

 

Liefs Helmie