Trendkleuren SS 2020

€0,00
* Stukprijs: €0,00 /
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
Levertijd: NVT

De lente is niet alleen voor de natuur een nieuw begin. Ook voor jou kan de lente een bron van frisse energie zijn! Ga aan de slag met onze tips, en begin jouw lente met een frisse start!

 

De lente staat voor de deur!

Nog even en we kunnen weer genieten van geurige lentebloesem, kleine eendjes in de sloot, lammetjes in de wei en een heerlijk warm zonnetje op een fijn terras met een goed glas wijn.

De lente staat voor de deur! De lente is het seizoen dat symbol staat voor een nieuw, fris begin. Tijd dus om van de gelegenheid gebruik te maken en zelf ook een frisse start te maken aan het begin van de lente.

Ga aan de slag met de onderstaande stappen.

 

Maak een frisse start!

De lente is een mooi moment om je leven een nieuwe impuls te geven. Begin je lente met een energiek, luchtig, vrij en gelukkig gevoel. Ontwikkel jezelf, ruim je levens je kast op en geniet van al het moois dat dit prachtige seizoen te bieden heeft.

 

Lente en zomer kleuren 

Hier zie je de Lente-Zomerkleuren 2020 die je dit voorjaar veel tegen zult komen in de kledingwinkels. Nog veel warme kleuren, maar ook koele kleuren zul je dit voorjaar zien.

Sinds een paar jaar laat het kleuren-instituut Pantone niet alleen de kleuren die het meest voorkomen op de catwalks van New York en Londen. Pantone stelt een top 12 samen van de meest voorkomende kleuren. Dit zijn de kleuren voor Lente-Zomer van 2020.

De natuur zal een belangrijke bron van inspiratie vormen, aldus de trendwatchers. 

Water

Het water vormt ook een inspiratiebron met de kleuren en patronen die aan de zee doen denken. Lichte tinten zoals blauw, groen en turkoois, maar ook diep donkerblauw, zoals de zee bij nacht, wordt ook populair. 

 

Ondergaande zon

Niets is mooier dan een mooie zonsondergang in mooie kleuren zoals, oranje, rood, paars en fuchsia. Warme kleuren zoals rood, magenta en roestbruin worden met elkaar gecombineerd.

Groen

Bij een seizoen geïnspireerd door de natuur horen natuurlijk ook groene kleuren. Donkergroen gecombineerd met citroengeel.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen