Lezing & Presentatie

Presentaties

Tijdens de lezingen, trainingen en workshops wordt je geprikkeld op een positieve en humoristische manier na te denken over je uitstraling.

Iedere mens en context weer uniek, daarom wordt elke lezing, presentatie of training aangepast aan de doelgroep.

(Voor meer wensen, info & prijzen neem contact met me op.)

 

Inzicht in jezelf

Een goede indruk maken, begint met inzicht in jezelf. Glashelder voor ogen hebben wat jou bijzonder maakt, wat je unieke kracht is en het leren kennen en erkennen van je kwaliteiten. Als je voelt wanneer je in je element bent, dan zullen anderen dit ook zo ervaren. Je valt op, in de positieve zin van het woord en plukt de vruchten van jouw succesvolle voorkomen.

Het mag duidelijk zijn, je hoeft niet alles te zijn voor iedereen. Het gaat erom dat jij jouw persoonlijke eigenschappen maximaal weet te benutten, tijdens je werk en in privé-situaties.

 

Een positief imago

Je imago is het beeld dat anderen van jou hebben. Dat beeld wordt gevormd door wat mensen van je zien, horen en ervaren. Het is een gevoel dat iemand bij jou heeft. Een positief imago is van invloed op zakelijk succes.

 

Jij oefent invloed uit

Overal waar jij komt, heb je invloed op wat anderen denken, voelen of doen. Ook als je niets zegt of denkt, oefen je invloed uit. Het grootste effect van communicatie is namelijk non-verbaal: visuele signalen en de toon van je stem hebben meer impact dan de inhoud van je woorden. Bovendien ga je onbewust op zoek naar eigenschappen die een eerste indruk bevestigen.