Kleuren-Reading

 

 

Beken kleur, doorbreek je patroon en ken jouw ware identiteit.

"You are the colors you choose & these reflects your being needs"


                                                      Vicky Wall - grondlegster van Aura Soma.

 

De kracht van de kleuren.

De kleurrijke flessen behoren tot het Aura Soma kleurensysteem. Het is een holistische Therapie, gericht op het helen van lichaam, geest en ziel. Het is niet gericht op één aspect, of allen op de symptomen, maar meer op het in balans brengen van de energieën in ons lichaam.

Ze helpen je om datgene wat onbewust is geworden weer bewust te maken. Dit is mogelijk doordat deze flessen tot jou spreken in een eeuwenoude taal die jij instinctief begrijpt, namelijk; de taal van emotie. Zowel kleur als emotie zijn vormen van energie.

Ook de gekleurde olie die in de flessen zitten, zijn gemaakt van levende energieen van kristallen, edelstenen en mineralen, bloemen, kruiden, essentiële olie, kwaliteiten van Engelen, mantra's en numerologie. Dus wanneer jouw energieveld contact maakt met het energetische veld van kleur, kies je intuïtief de kleuren die je nodig hebt, waardoor deze energieën weer in evenwicht komen en daardoor je lichaam in balans.

Je bent dus de kleuren die je kiest.

 

aura soma

 

Hoe gaat dat dan?

Tijdens een Kleuren-reading kies je intuïtief 4 verschillende flesjes met kleuren. Deze intuïtieve kleurkeuze vertellen een verhaal over jou, los van elkaar maar ook in verbinding met elkaar. Het kiezen van een kleur gaat dus nooit zomaar, wat we écht nodig hebben op dat moment, is hetgeen waar jouw keuze op zal vallen.

Tijdens deze reading stem ik me af op jouw energie.

Zo kan ik je helpen deze diepere betekenis achter je kleurkeuze te vinden. Dit zal je nieuwe diepe inzichten geven.

Het is mogelijk om tijdens deze reading jouw persoonlijke fles aan te schaffen om het proces te voltooien. (+€35) 

De kleuren die je kiest tijdens deze sessie brengen de energieen weer in evenwicht en je lichaam in balans.