Ervaringen

 

Wat zeggen anderen over mij....

 

Wat een kadootje was de Powerboost sessie. Het invullen van de vragen maakte me al nieuwsgierig naar de uitkomst. Tijdens een online gesprek kreeg ik te horen welke kleur en element bij mij bovenaan staan. Alles wat daarbij hoorde, wat het te zeggen had, herkende ik. Toch was het fijn om het ook via de kleuren bevestigd te krijgen. Daarnaast was het fijn om toepasbare richtlijnen te krijgen op het vlak waar ik in vast loop, waar nog werk in is te verrichten. Welke kleur me daarbij kan helpen en wat de eigenschappen van die kleur zijn.
Wat er door de kleuren naar voren kwam was dus niets nieuws en daarbij toch echt een welkome aanvulling/bevestiging.

Ik heb Helmie ervaren als een warme, open, hulpvaardige, invoelende, enthousiaste en kundige vrouw. Iemand die naast je staat en mee wil kijken. Die aanvoelt wat er op dat moment nodig is en daarop inspeelt. Wanneer ik het idee heb dat iemand in mijn omgeving baat zou hebben bij een powerboost sessie dan zal ik zeker adviseren om naar Helmie te gaan.
Anneke Kuijken

 

Kadootje voor jezelf.
Na het maken van keuze blauwdruk (=kiezen voor jezelf) ontvang je van Helmie een linkje waar je online een vragen lijst mag invullen. Daarna ontvang je van haar een uitnodiging om je eerste afpraak in te plannen.
Met een licht spanning maar vooral nieuwsgierigheid naar de kleuren, (welke geheel bij mij horen) het zouden het zijn?
Stap voor stap neemt Helmie je vakkundig mee in de uitleg van jou Powertype. De mijne is Limegroen- persoonlijke ontwikkelaar met balanskleur Aubergine-stijlvolle raadgever. Mijn element is lucht. Door haar heldere uiteenzetting van e.e.a. ben ik daarna voorzichtig aan de slag gegaan met deze 2 kleuren. Ik dacht: Ik heb niks in limegroen en aubergine, maar wat bleek; ik heb al 25 jaar een schilderij in die kleuren, waar ik elke dag blij van word. Ben de kleuren ook bewust gaan inzetten, en het werkt.
Na een korte periode wordt de tweede afspraak ingepland. Komen er nog meer kleuren bij.
Verheugd ging ik naar de vervolgafspraak bij Helmie voor mijn blauwdruk. Verbluft over de treffende gelijkenissen van mijn persoonlijkheid. Je krijgt van Helmie een mooi ingebonden boekje in kleur mee, waar je thuis alles nog eens gemakkelijk kunt nalezen.
Ik weet nu waarom ik me in bepaalde kleuren van mijn garderobe zo op mijn gemak voel, heerlijk om te weten. Vanuit mijn blauwdruk heb ik top-10 van kleuren staan, daar ga ik binenkort een kleurig vest mee breien.
Helmie bedankt voor deze mooie inzichten in mezelf, voor je lieve persoonlijke touch en je super kundige uitleg.
Echt een aanrader een geweldig kadootje voor jezelf. Helmie neemt je bij de hand en laat je op een ontspannen gastvrije manier innnerlijk en uiterlijk stralen.
xxx Lilian

 

 

Ik ben al een geruime tijd bezig met bewustwording.
Toen ik dit voorbij zag komen op Facebook dacht ik, dat is een mooi cadeau voor mezelf.
Zo gezegd , zo gedaan.
Ik was nieuwsgierig wat het me zal brengen . Kleuren vindt ik zelf heel boeiend .
Ik kreeg een lijst met vragen die ik in mocht vullen .

Bij Helmie kreeg ik de uitleg over de powertype" geweldig".
Verrassend het klopte helemaal met wie ik ben, mijn blauwdruk. 'De speelse Rebel' kleur zalm.
Indigo is mijn balanskleur. Het was zeer doeltreffend allemaal .
Ook leuk om te horen waar je uitdagingen liggen , wat je kracht kleur is en je valkuil.
Wat moeiteloos gaat en wat kost energie. Grappig omdat in de kleuren te zien.
Ik verschillende inzichten hierdoor gekregen. Mooi............

Helmie is een bijzondere vrouw , je voelt je meteen op je gemak.
Ze is enorm gastvrij je wordt altijd hartelijk ontvangen met een lekker kopje koffie, thee of iets lekkers.
Fijne en ontspannen sfeer. Je gaat met een blij gevoel naar huis , met mooie inzichten die je gekregen hebt adviezen waar je mee aan de slag kunt.

Een echte aanrader!

Dank je wel, Helmie

Liefs, Mieke

 

 

Wauw Helmie,

Dank je wel voor dit fijne gesprek.
Ik kreeg de opdracht om de vragenlijst vooraf online in te vullen.
Dit was meteen een leuke en interessante start.
Ik werd meteen nieuwsgierig naar het power boost gesprek.

Het gesprek zelf met Helmie was ontzettend fijn.
Zo'n heldere en fijne uitleg.
Ook de hartelijke ontvangst en de sfeer maakten dat ik me helemaal op mijn gemak voelde.

Er kwamen leuke dingen uit die ik erg herkende.
Maar ook nieuwe dingen waar ik mee aan de slag ben gaan.
Leerzaam en interessant voor de toekomst.

Dank je wel lieve Helmie voor de powerboost!
Een aanrader voor iedereen.

Liefs Anne

 

 

 

Zonder verwachtingen ging ik naar de powerboost, wel heel benieuwd naar de uitslag van de test die ik vooraf had ingevuld. Ik voelde me al gelijk op mijn gemak toen ik binnenkwam als een bezopen katje (m'n auto stuk, anders was ik niet met de fiets gegaan, ik beken).
Na een korte kennismaking las Helmie de uitslag voor, dat kwam wel even binnen. Bijna alles was zo herkenbaar. Wat ik heb geleerd van Helmie is dat ik in mijn kracht mag gaan staan en dat ik meer mag gaan vertrouwen op mijn intuïtie. Dat wist ik al wel, maar dan nog in de praktijk brengen. Ik voelde me vol energie, terwijl we na de boost nog lang hebben gekletst. Ook daarna nog even contact gehad via de mail omdat ik me door de mening van een ander toch nog wel eens uit het veld slaan, over wat ik nu wil met mijn eigen Trimsalon. De reactie van Helmie hierop was hartverwarmend en dit gaf mij weer rust en steun. Je hebt een groot inlevingsvermogen Helmie en je bent een warm mens om mee te praten. Ik ga je verslag nog eens stukje voor stukje lezen, wat van jou een goede tip was. Dank je wel voor deze fijne powerboost!! Wat een geluk dat ik deze mooie prijs had gewonnen. Sommige mensen komen niet voor niets op je pad. Groetjes Pru

 

 

Ik raad dit zeker aan!

Het thuis invullen van de vragenlijst vond ik al erg leuk om te doen.
De uitslag had Helmie heel goed uitgelegd. Er was alle tijd voor vragen en Helmie gaf hele duidelijke voorbeelden zodat het nog duidelijker werd.
Helmie luistert oprecht naar je. Zonder oordeel. Niks is gek. Ik voelde me meteen op mijn gemak.
Ik ben er achter gekomen dat ik op het goede pad zit. Dit geeft me meer vertrouwen.
Alle dingen waarvan ik dacht, o dat stelt toch niks voor, dat zijn net mijn talenten! Eye-opener!
De kleuren helpen me om me nog beter en zelfverzekerder te voelen en om me beter te focussen.
Wat ik ook leuk vond aan het gesprek was dat de verschillende types persoonlijkheden worden uitgelegd.
Erg leuk om te weten hoe ik zelf, maar ook anderen denken en handelen in bepaalde situaties.
Zo kan merk ik dat communicatie naar anderen stukken makkelijker en duidelijker is geworden.
De uitgewerkte versie lees ik nog geregeld door. Het klopt allemaal! Hierin staan handige tips!
Dit is echt een cadeautje voor je zelf!

Linda Heinsdijk

 

 

Helmie neemt je op een zeer luchtige en bevlogen wijze mee in de wereld van kleur. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk. Het gaf mij een bevestiging in het pad wat ik ingeslagen ben. Het is zeker de moeite waard om een inspiratiesessie te doen, zeker als je bereid bent om aan jezelf of aan je bedrijf te werken. Super bedankt Helmie, erg inspirerend.

Marion Bekkers

 

 

Ik heb een powertest gedaan bij Look At You. Wat n gave, interessante ervaring. Wist niet dat je zoveel meer met kleur kan doen...... echt tof!
Het contact met Helmie, de eigenaresse, was vanaf het begin heel erg prettig. Na een warm welkom bij Look At You, heb ik onder het genot van een lekkere pot 'openhaard' thee naar de resultaten van de persoonlijkheidstest zitten luisteren. Deze test had ik 2 dagen eerder online thuis ingevuld.
Helmi heeft een warme persoonlijkheid waardoor je je meteen op je gemak voelt bij haar. Heel fijn om zoveel positiviteit mee naar huis te krijgen.
Het is een verrijking voor jezelf om er achter te komen dat je jouw kwaliteiten dmv kleur kan toepassen in je dagelijks leven.
Ik ben geinspireerd en wil Look At You nogmaals bedanken!

Kim Botteram

 

 

Een vriendin had me opgegeven voor de POWERBOOST bij Look at You.
Omdat ik genomineerd werd kreeg ik een coachingsgesprek van ongeveer 2 uur cadeau waar er gekeken werd waar mijn kracht lag en waar ik mijn kracht dmv kleur zou kunnen versterken.
Vooraf moest ik een online persoonlijkheidstest invullen waardoor er een duidelijke analyse gedaan werd hoe ik als persoon in het leven sta en wat mijn kracht en kwaliteiten zijn om me als
persoon neer te zetten in deze wereld.

Het bijzondere van dit alles was dat ik me meteen herkende in alles wat er over me geschreven stond. Aan mij nu natuurlijk om te kijken waar ik die kleur kan inzetten.
Er kwam ook een kleur naar voren waar ik vooral mijn rust en basis vond. Deze kleur komt vooral terug in mijn inrichting. Thuis is immers ook de plek van rust en ontspanning.
Het was een avond die ik niet snel vergeet. Het gesprek is vooral gericht op jezelf en om te kijken hoe je jezelf ziet en dat vraagt diepgang en inzicht.
Heel erg interessant of het me verder kan helpen op mijn pad naar zelfontwikkeling.
Een ECHTE AANRADER!
Ook bedank ik Helmie voor de fijne avond waarin openheid en vertrouwen centraal stond.

groetjes Wanda Luijten

 

 

Wat was het leuk en interessante sessie!! Wat zeggen kleuren veel over iemand en wat kun je veel met kleuren doen en wat doet het veel met je!
Niet alleen wat je draagt aan kleur maar ook wat je eet....kleur kom je overal en altijd tegen.
Helmie ik wil je ontzettend bedanken voor het fijne gesprek en ga zeker de dingen toepassen en plannenmaken! Heel veel succes verder!!

Bianca Pauly

 

 

Het jaartraject bij Look at You

Afgelopen jaar heb ik bij Helmie het jaar programma doorlopen. De reden was dat ik als afstuderende student me zakelijker wilde gaan kleden.

Ik heb nooit veel aandacht gehad voor kleding en uiterlijk: een spijkerbroek en shirtje was voor mij prima. Maar ik had wel in de gaten dat ik daar niet overal mee weg kon komen. Ik wilde me wat verzorgder gaan kleden zodat ik serieus genomen kon worden. Het jaar programma bij Helmie heeft me hier ontzettend veel mee geholpen. Helmie heeft met mij alle aspecten besproken van stijl vormen tot kleurcombinaties. Ze heeft me zowel verteld wat meer zakelijk is als wat bij mij persoonlijk het beste past.

Dit persoonlijke aspect is de extra waarde die Helmie kan bieden: ze geeft je advies dat precies bij jou aansluit en niet de dingen die je op internet kan lezen. Het feit dat de afspraken over een heel jaar verdeeld worden is ook een groot voordeel. Daardoor komt niet alle informatie in een keer en kan je iedere keer op een ander stukje van je stijl letten als je gaat shoppen.

Verder is Helmie bereid om al je vragen te beantwoorden. Je kan altijd tussen afspraken door een e-mail sturen als je tegen problemen aanloopt. Helmie is heel behulpzaam en weet enorm veel. Het jaar programma met Helmie heeft echt mijn ogen geopend. Ik heb geleerd waar ik op moet letten als ik mij zakelijker wil kleden en wat de do’s en don’ts zijn als het om mijn persoonlijke kledingstijl gaat. Ik ben nu veel minder onzeker als ik moet bedenken wat ik nu weer aan moet trekken.

Anoniem

 

 

Al zó vaak had ik bedacht dat ik eens advies moest vragen aan een professional op gebied van mijn kleding en make-up qua kleur en stijl. Hiervoor moest ik eerst wel een heel aantal drempels over… Eind 2017 heb ik mezelf voor mijn verjaardag een traject bij Look at You cadeau gedaan. Dat had ik achteraf natuurlijk veel eerder moeten doen…

Ik heb niet de makkelijkste maten en moet met regelmaat zakelijk netjes voor de dag komen. Vaak maakte ik me heel druk om wat ik dan moest aantrekken en wat anderen van me zouden denken. Shoppen was nooit zo mijn ding; als ik ergens naar zocht vond ik het zelden of nooit. Daarbij was ik vaak al blij als ik überhaupt iets vond wat me paste. De keuze was nooit reuze… Ik was altijd onzeker vanwege mijn figuur en besloot dat het voor eens en voor altijd gedaan moest zijn met die onzekerheid.

Met Helmie van Look at You ben ik flink aan de slag gegaan en zij heeft me gedurende 3 maanden van alles geleerd op gebied van imago, stijl en kleur van kleding, schoenen, make-up, kapsel en accessoires. Ook heeft ze me bewustgemaakt van wie ik ben, hoe anderen me zien en hoe ik wíl dat anderen me zien. De uitleg was helder; de adviezen ook. Vooral heel fijn is dat de begeleiding vanuit Helmie heel persoonlijk was en vooral ook gezellig informeel.

DANKJEWEL!

Ilse van Beek