Ervaringen

 

Wat zeggen anderen over mij....

 

Ik heb al eerder een cursus gedaan bij Mieke en Helmie en dat voelde heel vertrouwd, daarom wilde ik bij “Vergroot je persoonlijke VEER-kracht” ook graag bij zijn. Om eindelijk de drempel over te stappen en mijn vleugels letterlijk en figuurlijk uit te slaan. Het was geweldig!
 

Ik durf nu echt mijn vleugels te laten wapperen en dat ik zelf de koningin mag zijn in mijn eigen leven.  De puurheid van Mieke en Helmie is zo waardevol, geen opsmuk,maar gewoon.  Daarom zou ik deze dag absoluut aanbevelen, ik zou gewoon zeggen, niet twijfelen maar DOEN, het levert je zoveel moois op. 

Het was een fantastische dag, met een club mooie en fijne mensen, heerlijk gelijkgestemden. Anja 

“Vergroot je persoonlijke VEER-kracht”  sprak mij heel erg aan en ik miste mijn “veer-kracht”, had een boost nodig.

Wat een geweldige en waardevolle dag! Jullie vulde elkaar mooi aan, welkom gevoel van beide dames. De hele dag. Je komt jezelf meerdere malen tegen, wordt geprikkeld en bent ook nog lekker creatief bezig.

Gun jezelf deze mooie dag! Je krijgt mooie persoonlijke inzichten van 2 super dames, je wordt in de watten gelegd je bent heerlijk creatief bezig en tegelijk versterk je de mooie krachten in jezelf (alles zit in jou). Na de dag spreid je, je vleugels (letterlijk) uit…..Mijn prachtige verendek hangt in mijn woonkamer dus elke dag kijk ik ernaar en voel mijn vleugels. Geweldige dag!

Bedankt lieve dames voor deze geweldige dag! Collette 

 

Heel eerlijk in eerste instantie zag ik een voorbeeld van de geschilderde veren en leek me het ontzettend leuk om ook zoiets te maken. Van Mieke hoorde ik daarna wat de bedoeling was van deze VEER-krachtige dag en dat vond ik een mooi thema. In de ochtend hebben we fijn een moment van rust genomen door te aarden en gezamenlijk te mediteren, na de ontvangst met koffie en iets lekkers. Het voelde heel ongedwongen en vertrouwd met de aanwezige dames. Van de VEER-kracht oefening met de cirkel had ik niet heel hoge verwachtingen, toch bleek al heel snel dat er oud zeer zit wat nog niet verwerkt is. We zijn gedurende de dag door Helmie en Mieke herinnerd aan het doel van de dag, waardoor dit de rode draad van de dag vormde en terugkwam bij het schilderen en het afscheid. We zijn super goed verwend gedurende de dag dmv aandacht, eten en drinken, het heeft ons aan niets ontbroken.
Getekend: Anoniem
 

 

Waarom ik voor de training “vol zelfvertrouwen in 60 dagen” heb gekozen?

Na 25 jaar met cijfertjes gewerkt te hebben begon ik me af te vragen of ik dit nog wel wil blijven doen met mijn nog resterende werk-carrière. Maarja wat ga ik dan doen? Ik ben creatief dus misschien kan ik hobby-matig iets op gaan pakken maar ook daar wist ik niet welke richting ik in moest slaan.

Ik las op de website van Helmie een heel herkenbaar verhaal wat me meteen aansprak. Iets in me zei ook dat ik de stap voor een vrijblijvend introductie-gesprek moest aangaan. Maar aan de andere kant dacht ik: Och dat heb ik toch niet nodig, het is eigenlijk ook wel goed zo. Maar toch bleef het knagen en zette ik de stap, wat had ik tenslotte te verliezen? Van deze stap heb ik absoluut geen spijt gehad!

Nog voor ik bij de deur stond ging deze al open en werd ik elke keer hartelijk ontvangen. Na een heel prettige, gemoedelijke en nuchtere training van 7 weken kijk ik heel enthousiast terug op alles was ik geleerd heb over mezelf. Ik heb geleerd trots naar mezelf te kijken en te zeggen wat IK graag zou willen. Ieder persoon heeft zijn/haar talent en zou de kans moeten krijgen deze te ontwikkelen.

Nu heb ik een nieuw doel waar ik naartoe ga werken en dat alleen al maakt me heel enthousiast, geïnspireerd en gemotiveerd! Dat gevoel heb ik bij Helmie gevonden, ze laat je in je waarde, laat je goed voelen en op een nuchtere en positieve manier naar situaties kijken. Een spiegel voorhouden. (leerzaam en waardevol) Ik kreeg leuke opdrachten voor thuis mee waar de rest van het gezin ook van kon meegenieten.

Ik zou deze cursus dan ook zeker aan andere aanbevelen, zodat ze ook leren echt hun gevoel na te gaan. Dat geeft zo’n fantastisch gevoel! Misschien komen ze dan heel verrassend net als ik ergens op iets heel anders uit. Het is tenslotte nooit te laat om je dromen na te gaan en proberen te verwezenlijken als je je er maar voor openstelt!
Ellen

 

 

Ik was nieuwsgierig naar; “Je innerlijk kompas-dag” en wou weer een keer een dag echt voor mezelf, om meer inzicht te krijgen in wat ik echt zou willen.

Wat ik waardevol vond was dat het steeds weer bijzondere creaties oplevert met lieve mensen om me heen. Mieke en Helmie zijn rustig en hebben aandacht voor hetgeen wat er loskomt en mag zijn, erg prettig.

Het was een relaxte dag en ben met meer energie naar huis gegaan. Ik zou het absoluut aanbevelen. Ik zou zeggen, niet aarzelen, maar doen, het geeft je echt een mooie blik naar jezelf.

Ik wil Mieke en Helmie heel erg bedanken voor deze dag, het zijn beide toppers.
Anja Daris.

 

In mijn werk als Career & Image Coach maak ik, wanneer ik intuïtief werk, graag gebruik van een kaartendeck. In de workshop ‘Jouw innerlijk Kompas’ maak je je eigen inspritatiekaarten.
Een superleuke ervaring om mijn eigen kaartendeck te maken!
Aan de hand van een aantal geleide meditaties wordt je door Helmie en Mieke snel uit je hoofd gehaald en dichter bij je gevoel.
Beide dames zorgen voor een fijne ontspannen sfeer. Ik heb een aantal prachtige inspriratiekaarten gemaakt en een mooi persoonlijk inzicht gekregen waar ik hartelijk om kon lachten.
De workshop ‘Jouw innerlijk Kompas’ is een aanrader voor iedereen die belangstelling heeft voor persoonlijke ontwikkeling en verdieping. Een cadeautje voor jezelf.
Karin Frensch.

 

Ik wou graag mijn innerlijke kracht weer een boost geven en had me aangemeld voor “Je innerlijk kompas”. Ik schrok wel even van de kosten, maar deze waren het helemaal waard!

Het was erg fijn. Een erg warm bad waarin je terecht komt.
Je voelt je erg snel op je gemak doordat ze allebei zelf erg zichzelf zijn.

Een geweldige dag met een lach en een traan.
Door het maken van de kaarten ben je niet bewust bezig met je innerlijke demonen.
Aan het eind van de dag voelde ik me weer helemaal mezelf, opgeladen, wel moe maar weer vol vertrouwen en liefde.

Ik vond het heel waardevol dat het actieve met het innerlijke gecombineerd was.
De fijne manier waarop Mieke en Helmie oppikken als ze aan je merken dat je bv. emotioneel wordt en hoe ze daar mee omgaan.
Het ontmoeten van andere mensen, gelijkgestemden, waarmee je ervaringen/verhalen/emoties kan delen.

Een dag terug bij jezelf komen met de ondersteuning van 2 bekwame, betrokken en liefdevolle vrouwen.
Een dag om niet snel te vergeten.
Zeker voor herhaling vatbaar! Een absolute aanrader!!
Anoniem.

 

Onlangs heb ik een inspirerende krachtdag gevolgd bij Mieke en Helmie ‘Je innerlijk kompas”.

Mieke had er zo enthousiast over verteld dat ik zei: ik doe mee!
En dagje creatief bezig zijn doe ik veel te weinig, dus hup, meedoen. Daarbij ook nog eens bij jezelf stilstaan en anderen ontmoeten. Eigenlijk wist ik niet precies
wát het inhield en de kosten voor deze dag, maar het was heel fijn en ontspannen. Een dag op een andere manier met inzicht en groei bezig zijn.

Tijdens de vooraf begeleide meditatie had ik een zeer speciale ontmoeting. Het heeft me mooie inzichten opgeleverd die zich tijdens het maken van de kaarten ontvouwden.

Het is echt een aanrader, om op een andere, creatieve manier tot meer inzicht en groei te komen en daarbij was het een dat die tot in de puntjes verzorgd was, met een lach en een traan, gezelligheid, creativiteit en een bijzondere 'verhalen' middels papier.
Anoniem.

 

Wat een kadootje was de Powerboost sessie. Het invullen van de vragen maakte me al nieuwsgierig naar de uitkomst. Tijdens een online gesprek kreeg ik te horen welke kleur en element bij mij bovenaan staan. Alles wat daarbij hoorde, wat het te zeggen had, herkende ik. Toch was het fijn om het ook via de kleuren bevestigd te krijgen. Daarnaast was het fijn om toepasbare richtlijnen te krijgen op het vlak waar ik in vast loop, waar nog werk in is te verrichten. Welke kleur me daarbij kan helpen en wat de eigenschappen van die kleur zijn.
Wat er door de kleuren naar voren kwam was dus niets nieuws en daarbij toch echt een welkome aanvulling/bevestiging.

Ik heb Helmie ervaren als een warme, open, hulpvaardige, invoelende, enthousiaste en kundige vrouw. Iemand die naast je staat en mee wil kijken. Die aanvoelt wat er op dat moment nodig is en daarop inspeelt. Wanneer ik het idee heb dat iemand in mijn omgeving baat zou hebben bij een powerboost sessie dan zal ik zeker adviseren om naar Helmie te gaan.
Anneke Kuijken

 

Kadootje voor jezelf.
Na het maken van keuze blauwdruk (=kiezen voor jezelf) ontvang je van Helmie een linkje waar je online een vragen lijst mag invullen. Daarna ontvang je van haar een uitnodiging om je eerste afpraak in te plannen.
Met een licht spanning maar vooral nieuwsgierigheid naar de kleuren, (welke geheel bij mij horen) het zouden het zijn?
Stap voor stap neemt Helmie je vakkundig mee in de uitleg van jou Powertype. De mijne is Limegroen- persoonlijke ontwikkelaar met balanskleur Aubergine-stijlvolle raadgever. Mijn element is lucht. Door haar heldere uiteenzetting van e.e.a. ben ik daarna voorzichtig aan de slag gegaan met deze 2 kleuren. Ik dacht: Ik heb niks in limegroen en aubergine, maar wat bleek; ik heb al 25 jaar een schilderij in die kleuren, waar ik elke dag blij van word. Ben de kleuren ook bewust gaan inzetten, en het werkt.
Na een korte periode wordt de tweede afspraak ingepland. Komen er nog meer kleuren bij.
Verheugd ging ik naar de vervolgafspraak bij Helmie voor mijn blauwdruk. Verbluft over de treffende gelijkenissen van mijn persoonlijkheid. Je krijgt van Helmie een mooi ingebonden boekje in kleur mee, waar je thuis alles nog eens gemakkelijk kunt nalezen.
Ik weet nu waarom ik me in bepaalde kleuren van mijn garderobe zo op mijn gemak voel, heerlijk om te weten. Vanuit mijn blauwdruk heb ik top-10 van kleuren staan, daar ga ik binenkort een kleurig vest mee breien.
Helmie bedankt voor deze mooie inzichten in mezelf, voor je lieve persoonlijke touch en je super kundige uitleg.
Echt een aanrader een geweldig kadootje voor jezelf. Helmie neemt je bij de hand en laat je op een ontspannen gastvrije manier innnerlijk en uiterlijk stralen.
xxx Lilian

 

 

Ik ben al een geruime tijd bezig met bewustwording.
Toen ik dit voorbij zag komen op Facebook dacht ik, dat is een mooi cadeau voor mezelf.
Zo gezegd , zo gedaan.
Ik was nieuwsgierig wat het me zal brengen . Kleuren vindt ik zelf heel boeiend .
Ik kreeg een lijst met vragen die ik in mocht vullen .

Bij Helmie kreeg ik de uitleg over de powertype" geweldig".
Verrassend het klopte helemaal met wie ik ben, mijn blauwdruk. 'De speelse Rebel' kleur zalm.
Indigo is mijn balanskleur. Het was zeer doeltreffend allemaal .
Ook leuk om te horen waar je uitdagingen liggen , wat je kracht kleur is en je valkuil.
Wat moeiteloos gaat en wat kost energie. Grappig omdat in de kleuren te zien.
Ik verschillende inzichten hierdoor gekregen. Mooi............

Helmie is een bijzondere vrouw , je voelt je meteen op je gemak.
Ze is enorm gastvrij je wordt altijd hartelijk ontvangen met een lekker kopje koffie, thee of iets lekkers.
Fijne en ontspannen sfeer. Je gaat met een blij gevoel naar huis , met mooie inzichten die je gekregen hebt adviezen waar je mee aan de slag kunt.

Een echte aanrader!

Dank je wel, Helmie

Liefs, Mieke

 

 

Wauw Helmie,

Dank je wel voor dit fijne gesprek.
Ik kreeg de opdracht om de vragenlijst vooraf online in te vullen.
Dit was meteen een leuke en interessante start.
Ik werd meteen nieuwsgierig naar het power boost gesprek.

Het gesprek zelf met Helmie was ontzettend fijn.
Zo'n heldere en fijne uitleg.
Ook de hartelijke ontvangst en de sfeer maakten dat ik me helemaal op mijn gemak voelde.

Er kwamen leuke dingen uit die ik erg herkende.
Maar ook nieuwe dingen waar ik mee aan de slag ben gaan.
Leerzaam en interessant voor de toekomst.

Dank je wel lieve Helmie voor de powerboost!
Een aanrader voor iedereen.

Liefs Anne

 

 

 

Zonder verwachtingen ging ik naar de powerboost, wel heel benieuwd naar de uitslag van de test die ik vooraf had ingevuld. Ik voelde me al gelijk op mijn gemak toen ik binnenkwam als een bezopen katje (m'n auto stuk, anders was ik niet met de fiets gegaan, ik beken).
Na een korte kennismaking las Helmie de uitslag voor, dat kwam wel even binnen. Bijna alles was zo herkenbaar. Wat ik heb geleerd van Helmie is dat ik in mijn kracht mag gaan staan en dat ik meer mag gaan vertrouwen op mijn intuïtie. Dat wist ik al wel, maar dan nog in de praktijk brengen. Ik voelde me vol energie, terwijl we na de boost nog lang hebben gekletst. Ook daarna nog even contact gehad via de mail omdat ik me door de mening van een ander toch nog wel eens uit het veld slaan, over wat ik nu wil met mijn eigen Trimsalon. De reactie van Helmie hierop was hartverwarmend en dit gaf mij weer rust en steun. Je hebt een groot inlevingsvermogen Helmie en je bent een warm mens om mee te praten. Ik ga je verslag nog eens stukje voor stukje lezen, wat van jou een goede tip was. Dank je wel voor deze fijne powerboost!! Wat een geluk dat ik deze mooie prijs had gewonnen. Sommige mensen komen niet voor niets op je pad. Groetjes Pru

 

 

Ik raad dit zeker aan!

Het thuis invullen van de vragenlijst vond ik al erg leuk om te doen.
De uitslag had Helmie heel goed uitgelegd. Er was alle tijd voor vragen en Helmie gaf hele duidelijke voorbeelden zodat het nog duidelijker werd.
Helmie luistert oprecht naar je. Zonder oordeel. Niks is gek. Ik voelde me meteen op mijn gemak.
Ik ben er achter gekomen dat ik op het goede pad zit. Dit geeft me meer vertrouwen.
Alle dingen waarvan ik dacht, o dat stelt toch niks voor, dat zijn net mijn talenten! Eye-opener!
De kleuren helpen me om me nog beter en zelfverzekerder te voelen en om me beter te focussen.
Wat ik ook leuk vond aan het gesprek was dat de verschillende types persoonlijkheden worden uitgelegd.
Erg leuk om te weten hoe ik zelf, maar ook anderen denken en handelen in bepaalde situaties.
Zo kan merk ik dat communicatie naar anderen stukken makkelijker en duidelijker is geworden.
De uitgewerkte versie lees ik nog geregeld door. Het klopt allemaal! Hierin staan handige tips!
Dit is echt een cadeautje voor je zelf!

Linda Heinsdijk

 

 

Helmie neemt je op een zeer luchtige en bevlogen wijze mee in de wereld van kleur. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk. Het gaf mij een bevestiging in het pad wat ik ingeslagen ben. Het is zeker de moeite waard om een inspiratiesessie te doen, zeker als je bereid bent om aan jezelf of aan je bedrijf te werken. Super bedankt Helmie, erg inspirerend.

Marion Bekkers

 

 

Ik heb een powertest gedaan bij Look At You. Wat n gave, interessante ervaring. Wist niet dat je zoveel meer met kleur kan doen...... echt tof!
Het contact met Helmie, de eigenaresse, was vanaf het begin heel erg prettig. Na een warm welkom bij Look At You, heb ik onder het genot van een lekkere pot 'openhaard' thee naar de resultaten van de persoonlijkheidstest zitten luisteren. Deze test had ik 2 dagen eerder online thuis ingevuld.
Helmi heeft een warme persoonlijkheid waardoor je je meteen op je gemak voelt bij haar. Heel fijn om zoveel positiviteit mee naar huis te krijgen.
Het is een verrijking voor jezelf om er achter te komen dat je jouw kwaliteiten dmv kleur kan toepassen in je dagelijks leven.
Ik ben geinspireerd en wil Look At You nogmaals bedanken!

Kim Botteram

 

 

Een vriendin had me opgegeven voor de POWERBOOST bij Look at You.
Omdat ik genomineerd werd kreeg ik een coachingsgesprek van ongeveer 2 uur cadeau waar er gekeken werd waar mijn kracht lag en waar ik mijn kracht dmv kleur zou kunnen versterken.
Vooraf moest ik een online persoonlijkheidstest invullen waardoor er een duidelijke analyse gedaan werd hoe ik als persoon in het leven sta en wat mijn kracht en kwaliteiten zijn om me als
persoon neer te zetten in deze wereld.

Het bijzondere van dit alles was dat ik me meteen herkende in alles wat er over me geschreven stond. Aan mij nu natuurlijk om te kijken waar ik die kleur kan inzetten.
Er kwam ook een kleur naar voren waar ik vooral mijn rust en basis vond. Deze kleur komt vooral terug in mijn inrichting. Thuis is immers ook de plek van rust en ontspanning.
Het was een avond die ik niet snel vergeet. Het gesprek is vooral gericht op jezelf en om te kijken hoe je jezelf ziet en dat vraagt diepgang en inzicht.
Heel erg interessant of het me verder kan helpen op mijn pad naar zelfontwikkeling.
Een ECHTE AANRADER!
Ook bedank ik Helmie voor de fijne avond waarin openheid en vertrouwen centraal stond.

groetjes Wanda Luijten

 

 

Wat was het leuk en interessante sessie!! Wat zeggen kleuren veel over iemand en wat kun je veel met kleuren doen en wat doet het veel met je!
Niet alleen wat je draagt aan kleur maar ook wat je eet....kleur kom je overal en altijd tegen.
Helmie ik wil je ontzettend bedanken voor het fijne gesprek en ga zeker de dingen toepassen en plannenmaken! Heel veel succes verder!!

Bianca Pauly

 

 

Het jaartraject bij Look at You

Afgelopen jaar heb ik bij Helmie het jaar programma doorlopen. De reden was dat ik als afstuderende student me zakelijker wilde gaan kleden.

Ik heb nooit veel aandacht gehad voor kleding en uiterlijk: een spijkerbroek en shirtje was voor mij prima. Maar ik had wel in de gaten dat ik daar niet overal mee weg kon komen. Ik wilde me wat verzorgder gaan kleden zodat ik serieus genomen kon worden. Het jaar programma bij Helmie heeft me hier ontzettend veel mee geholpen. Helmie heeft met mij alle aspecten besproken van stijl vormen tot kleurcombinaties. Ze heeft me zowel verteld wat meer zakelijk is als wat bij mij persoonlijk het beste past.

Dit persoonlijke aspect is de extra waarde die Helmie kan bieden: ze geeft je advies dat precies bij jou aansluit en niet de dingen die je op internet kan lezen. Het feit dat de afspraken over een heel jaar verdeeld worden is ook een groot voordeel. Daardoor komt niet alle informatie in een keer en kan je iedere keer op een ander stukje van je stijl letten als je gaat shoppen.

Verder is Helmie bereid om al je vragen te beantwoorden. Je kan altijd tussen afspraken door een e-mail sturen als je tegen problemen aanloopt. Helmie is heel behulpzaam en weet enorm veel. Het jaar programma met Helmie heeft echt mijn ogen geopend. Ik heb geleerd waar ik op moet letten als ik mij zakelijker wil kleden en wat de do’s en don’ts zijn als het om mijn persoonlijke kledingstijl gaat. Ik ben nu veel minder onzeker als ik moet bedenken wat ik nu weer aan moet trekken.

Anoniem

 

 

Al zó vaak had ik bedacht dat ik eens advies moest vragen aan een professional op gebied van mijn kleding en make-up qua kleur en stijl. Hiervoor moest ik eerst wel een heel aantal drempels over… Eind 2017 heb ik mezelf voor mijn verjaardag een traject bij Look at You cadeau gedaan. Dat had ik achteraf natuurlijk veel eerder moeten doen…

Ik heb niet de makkelijkste maten en moet met regelmaat zakelijk netjes voor de dag komen. Vaak maakte ik me heel druk om wat ik dan moest aantrekken en wat anderen van me zouden denken. Shoppen was nooit zo mijn ding; als ik ergens naar zocht vond ik het zelden of nooit. Daarbij was ik vaak al blij als ik überhaupt iets vond wat me paste. De keuze was nooit reuze… Ik was altijd onzeker vanwege mijn figuur en besloot dat het voor eens en voor altijd gedaan moest zijn met die onzekerheid.

Met Helmie van Look at You ben ik flink aan de slag gegaan en zij heeft me gedurende 3 maanden van alles geleerd op gebied van imago, stijl en kleur van kleding, schoenen, make-up, kapsel en accessoires. Ook heeft ze me bewustgemaakt van wie ik ben, hoe anderen me zien en hoe ik wíl dat anderen me zien. De uitleg was helder; de adviezen ook. Vooral heel fijn is dat de begeleiding vanuit Helmie heel persoonlijk was en vooral ook gezellig informeel.

DANKJEWEL!

Ilse van Beek