Een Gezond Zelfbeeld

 

 

Wat is dan een gezond zelfbeeld? ... Een gezond zelfbeeld is een realistisch zelfbeeld. Een beeld van jezelf dat zo goed als mogelijk overeenkomt met de werkelijkheid. 

Het is flexibel en veranderlijk, door al onze ervaringen, het ouder worden, nieuwe kennis en de wisselwerking met anderen om ons heen. Herken je dit?

 

  • Ik heb het gevoel dat ik niet goed genoeg ben. Ik trek me dan terug en maak mezelf steeds weer klein en onzichtbaar.
  • Ik doe altijd mijn best om het iedereen naar de zin te maken, ik wil het graag goed doen en toch wordt dit niet gezien, waardoor ik nog meer mijn best ga doen.
  • Vaak ga ik zo ver over mijn grenzen heen dat ik niet meer weet wat ik zelf wil en wie ik nu werkelijk ben. 
  • Het kost me zoveel energie om steeds maar bezig te zijn wat anderen van me denken. Doe ik het wel goed genoeg? Mag ik er zijn?
  • Iedereen om me heen heeft het goed voor elkaar, hierdoor voel ik me vaak verdrietig en heb ik het gevoel dat ik faal.
  • Soms gaat het even iets beter maar dan hoeft er maar iets te gebeuren, of iemand een opmerking te geven en ik ben weer terug bij af.Herken jij jezelf hier in? Dan is de kans groot dat jouw zelfbeeld jou en je geluk behoorlijk in de weg zit. Maar dit hoeft zo niet te blijven. Ook jij verdient het te zien dat je precies goed bent zoals je bent en dat kun je leren door deze training. De keus is aan jou! 

Nog even wachten? Niet zeuren en maar doorgaan zoals altijd? Want het is overal wel wat, toch?

 

 

Ben jij gelukkig?

Maar hoe gelukkig ben jij nu? Hoe fijn zou het zijn als je meer rust zou ervaren? Als je eindelijk oké bent met wie je bent, met al je imperfecties en voelt dat je gezien wordt als iemand die er toe doet. Als je niet steeds bevestiging van anderen nodig hebt maar zelf de regie pakt. 

 

Het gevoel dat je er mag zijn geeft naast vertrouwen in jezelf ook meer vertrouwen in de mensen om je heen en in je toekomst. Je krijgt weer grip op je leven en zin om nieuwe plannen te maken. Zelfvertrouwen maakt het leven in alle opzichten leuker, je krijgt meer energie en kunt zoveel meer genieten als je positiever naar jezelf kijkt. In mijn praktijk zie ik vrouwen weer tot bloei komen en dat gun ik iedereen.

 

 

Vol zelfvertrouwen

Samen werken we aan het verbeteren van je zelfvertrouwen, zodat je straks niet alleen weet dat je oké bent zoals je bent maar dit ook echt zo kunt voelen. We gaan werken aan vertrouwen in jezelf en aan je toekomst. Dat doen we door middel van gesprekken, praktische oefeningen en fotografie.
Op de foto?

Waarom fotografie denk je nu misschien? Je wilt helemaal niet naar jezelf kijken! Uit onderzoek blijkt dat door het objectief kijken naar jezelf aan de hand van foto’s en het benoemen van positieve eigenschappen van jezelf je zelfbeeld verbetert. Ook negatieve gevoelens nemen af. Dat is dus echt wel anders dan wanneer je in de spiegel kijkt, want daar zie je vooral het beeld van jezelf dat je in je hoofd hebt verankerd. 

De foto’s worden gemaakt door Lilian Verhappen van StudioB11. Zij is een prof om jouw unieke jij op beeld te vangen. En weet als een van de beste jou op je gemak te stellen omdat ook wij je voor zijn gegaan, we weten dat je geen professioneel model bent en het fijn vindt dat wij je helpen hoe jij het beste kunt bewegen voor de camera.

 

 

Weer genieten

We gaan je helpen om op een liefdevolle manier naar jezelf te kijken. waardoor je je meer op je gemak voelt in jezelf en op andere plekken en dat is wat ik jou ook wens, dat je weer kunt genieten zonder dat je jouw leven laat leiden door een ongezond zelfbeeld.
YES, DAT ZOU IK GRAAG WILLEN!

 

Of meld je dan aan via mail: [email protected] zodat we eerst even kennis kunnen maken.

 

 

Praktische info:

Investering:            €  399      p.p inclusief materiaal 

Datum:                   op afspraak in overleg

Locatie:                   Riethovensedijk 4, Bergeijk

 

 

Helmie:                  [email protected]

                               06 30 70 55 70

Wij vinden het leuk om jou te ontmoeten.