Herfst

€0,00
* Stukprijs: €0,00 /
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
Levertijd: NVT

Prachtige kleuren in het bos.


Vorige week mocht ik een dag op de hond van m’n dochter passen. Ik keek er naar uit om een keer in het Leenderbos te gaan wandelen, ook al was het die dag niet de hele dag droog.
Dus oude schoenen aan, regenjas, laptop mee, want er moet ook nog gewerkt worden.
 
Eerst de laptop maar aansluiten en kijken of ik WIFI kan gebruiken. Ik weet niet wat het is maar op de een of andere manier is een uur niks als ik achter de laptop zit. Dat begint al met installeren van alles voordat ik daadwerkelijk “echt” kan gaan werken. De hond ligt bij mijn voeten en kijkt me aan, ze lijkt te willen zeggen ik weet niet wat jij gaat doen maar neem aan dat ik vandaag ook een wandeling mag maken.
 
Ik wou niet een te grote ronde lopen ( ik ben geen fan van lange afstanden) daarom dacht ik als ik rond 16uur ga lopen ben ik in ieder geval voor het donker terug bij de auto.
Oude schoenen aan, regenjas dicht en gaan. De hond is blij en ik ben blij dat het even droog is. Ik loop het hondenloslooppaadje in en de hond rent blij heen en weer, wat een energie.
Ik geniet, van de geur en de prachtige kleuren die de bomen hebben, heerlijk!
 
Na een stuk dromerig te hebben gelopen en genoten van de omgeving viel het me op dat er nergens geen bordjes stonden. Het begon te schemeren en ik ken de weg daar helemaal niet, dus keek even goed of ik wel goed liep, wat ik natuurlijk niet weet als ik daar nooit kom. Ik pak mijn telefoon en die wijst me de weg, die kant in, nog 2,3km tot mijn auto. Ik loop en loop en de kleuren van het bos worden donkerder en grauw. Het begint ook nog te miezeren, bah, ik krijg zere voeten van die oude schoenen, geen idee waarom ik die aan heb gedaan en überhaupt nog heb bewaard! Ik mis een sjaal en handschoenen. Ik kijk nog eens op mijn telefoon of ik nog steeds op de goede weg ben want 2,3km dan moet ik er toch wel ongeveer zijn. Geen internet! Waarom werkt dat niet wanneer ik dat nodig heb?
Dit kan nooit goed zijn, ik hoor de weg niet eens en mijn auto staat in de buurt van de weg. Ondertussen is het 17.30uur en zie steeds minder, weg mooie herfstkleuren.

 

Ik draai om en besluit het hele stuk weer terug te lopen. Pff, ik wou maar een klein rondje. Ik heb ondertussen ook de hond maar aan de riem gedaan, stel je voor dat ik de hond dadelijk ook nog kwijt ben… nog een groter probleem. Ik kijk nog eens op mijn telefoon en zie nog steeds geen verbinding, ik kom geen mens tegen en blijf stug doorlopen, want ik zou wel graag voor het donker is bij de auto terug zijn. Af en toe herken ik bochten waar ik eerder heb gelopen, voor de rest zie ik niets wat lijkt op auto en parkeerplaats.
 

Eindelijk heb ik mijn auto terug gevonden, het is 18.30uur. Wat ben ik blij dat ik er ben. Ik wou maar een klein rondje en nu..11km gelopen! Ik heb het koud, het is nat en niets lijkt meer op die mooie herfstkleuren van toen ik hier aankwam.

 

Daarom heb ik prachtige sjaals ingekocht, sjaals als schilderijtjes zoals het bos er nu uitziet, wanneer het nog licht is. In een mooie zachte wollen kwaliteit, lekker warm!
Ik heb er mezelf eentje kado gedaan, omdat ik vindt dat ik dat wel heb verdiend!

Op zaterdag 30 november heb ik een inloop uur, waar je vrijblijvend een kijkje kunt komen nemen.
(Ook voor vragen over producten, mijn werkwijze en alle andere activiteiten)

van 13.00-15.00 uur

Shop je liever thuis online? klik hier

 

Tot dan.
Groet Helmie van Montfort - Look at You

0 sterren op basis van 0 beoordelingen