Ik was verlegen.....

€0,00
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
Levertijd: NVT

Ik was als kind zo verlegen, dat wanneer we op familiebezoek gingen, ik weleens achter de bank kon gaan zitten om maar niets hoeven te zeggen.

Niet op te vallen, en niets fout kon doen.

 
Ik heb altijd hard gewerkt, nóg beter mijn best te doen om goed genoeg te zijn. Altijd het gevoel te hebben dat anderen beter, succesvoller, mooier, slanker, slimmer, sterker en grappiger zijn. Het maakte me niet gelukkiger, ik haalde mezelf daardoor naar beneden.
En toen koos ik voor mezelf. De zoektocht naar mezelf, wie ben ik, wat wil ik, wat kan ik?
Die zoektocht heeft me zo ontzettend veel opgeleverd! Als ik toen iemand naast em had gehad die me verteld had en wist wat ik nu weet, dan had me dat zeker weten heel veel tijd, energie, tranen, tijd en geld gescheeld.
 
Ik heb bijna 100 vrouwen geholpen om de eerste stappen te zetten naar meer energie en ruimte voor zichzelf.
 
♡ Gebruik mij daarom als gids.
♡ Binnenkort ga ik daarom een krachtige groepstraining aanbieden. In een klein groepje, meer aandacht, voor een beter resultaat aan de slag om vol zelfvertrouwen de juiste balans te krijgen en de eerste stappen te zetten!
♡ We gaan ons helemaal focussen op hoe we onze aandacht en energie kunnen verdelen in balans met ons werk en de rest van ons leven. Waardoor je niet meer geleefd wordt door een opgejaagd gevoel, maar met aandacht voor wat je écht belangrijk vindt en wat je meer rust zal geven.
♡ Zeg maar dag onzekerheid en de angst om niet goed genoeg te zijn en zeg maar hallo mooie parel!
 
Spreekt je dit aan en wil je dat ik je aan de lijst toevoeg zodat je hier meer informatie over ontvangt wanneer ik ermee begin? Stuur me dan een berichtje.
0 sterren op basis van 0 beoordelingen