Yes, ik wil in 60 dagen meer zelfvertrouwen.

€699,00
Beschikbaarheid: Op voorraad (4)
60 dagen vol zelfvertrouwen programma
Ontdek jouw grootste kracht en drijfveer (zakelijk en privé), kies voor jezelf zonder schuldgevoel en vergroot je zelfvertrouwen.
 
 
 
Dit is waar we mee aan de slag gaan en dit is tevens wat ervoor nodig is om de duik te maken naar jouw verborgen parel. 
 
 
1. Wie ben je en wat wil je écht (inzicht krijgen in wie je bent en alles naar je toe trekken in je leven)
 
 
o Ontvang mijn persoonlijke tools om jouw eigen droomleven te creëren, met jouw ervaringen uit je verleden die jouw uniek en krachtig maken.
 
o Leer wat jouw unieke krachten en kwaliteiten zijn en hoe je die vervolgens kunt inzetten, zodat je het beste uit jezelf kan halen en bewuster kan kiezen wat nou echt bij je past. Door je droom visueel te maken maak je het tastbaar en concreet. Wanneer je je doel niet ziet, bereik je het niet. Als je niet weet waar je naartoe gaat, kom je daar nooit. Daarom heb je beeld nodig.
o Maak jouw eigen Visionboard waarmee jij jouw droomleven visueel maakt en weet wat jouw volgende stap wordt.
 
    
  
 
2. PAREL-methode (vertrouw op jezelf en leven vanuit je hart)
 
 
o Met de PAREL-methode ga je duiken naar jouw parel zodat je weet hoe anderen jou zien en krijg je eindelijk focus op wat jou succesvol maakt. Dit krijg je zwart op wit in jouw eigen persoonlijke rapport. Na dit traject waarvan de Parel-methode een onderdeel is, ben jij klaar om gezien te worden zodat jij vol zelfvertrouwen kunt laten zien wie je echt bent.
o Je ontvangt mijn formule om voor altijd jezelf duidelijk uit te drukken naar een ander toe. Het resultaat; voortaan geef jij jouw eigen grenzen liefdevol aan.
o We gaan aan de slag met de bijbehorende materialen en opdrachten, hoe we onze aandacht en energie kunnen verdelen in balans met ons werk en de rest van ons leven. waardoor je niet meer geleefd wordt door een opgejaagd gevoel, maar met aandacht voor wat je écht belangrijk vindt en wat je meer rust zal geven.
 
 
 
 
3. Praktische handvatten (tools om te integreren in je dagelijks leven)
 
o Je ontvangt de online Persoonlijke KrachtⓇ persoonlijkheidstest en ontdekt waar je hart warm van wordt en wat jou écht drijft.
o Je leert de vaardigheden door stap voor stap opdrachten de eerste stappen zet naar jezelf beter accepteren en makkelijker los te laten wie je niet (meer) bent.
o Je krijgt daarnaast meditaties die je systeem weer tot rust brengen na een vermoeiende dag zodat je iedere avond na de meditatie een energie boost krijgt.
o Veel klanten die je voor zijn gegaan hebben een persoonlijke groei door gemaakt en de eerste stappen gezet naar een duidelijke richting in waar ze blij van worden. Ze durven meer te vertrouwen op zichzelf waardoor ze meer energie hebben en meer kunnen genieten van alles om zich heen.
o 7 weken wekelijkse bijeenkomsten in een kleine groep, dus meer aandacht voor een beter resultaat.
 
 
 
Je kunt een 1:1 coach inhuren die je 2000 euro of meer kost of naar prijzige trainingen gaan van een paar dagen maar dan heb je geen gelijkgestemden en je blijft afhankelijk van de hulp van een coach. In dit traject kun je alles doen en krijg je alle vaardigheden en tools die je nodig hebt om weer vol zelfvertrouwen te zijn en te leven vanuit je hart.
 
 
Dit programma bevat alles wat je nodig hebt om in 7 weken jouw PAREL op te duiken. Van het ontdekken wie je bent tot de regie over je leven en je agenda in eigen hand nemen, zonder je schuldig te voelen maar liefdevol naar jezelf.
 
We starten in overleg op datums die in ons beider agenda's passen.
 
Benieuwd of dit programma past bij jou? Vraag nu een gesprek (met mij persoonlijk) via 
Of zullen we even (video)bellen om te kijken of ik jou kan helpen?
 
 
Liefs,
Helmie
Tel: 06 30 70 55 70
 
 
Praktische info:
Locatie: studio Look at You (Riethovensedijk 4 in Bergeijk)
 
 
 

En mocht je nog denken, wie ben jij dan? Kan jij mij echt helpen? Check dan snel wat anderen zeggen over mij.

Of wil je graag op een laagdrempelige manier een Quick-start maken? Kijk dan eens naar "krachtige inspiratie dag". Even een dag voor jezelf zodat je inzicht krijgt in jezelf, waarmee je thuis aan de slag kunt.

 

 

| Janneke

Op het moment dat ik het facebookbericht over deze cursus voorbij zag komen, trok dat meteen mijn aandacht. Ik was al langer op zoek naar iets waarmee ik meer inzicht in mezelf zou krijgen, en ik was op zoek naar een boost voor mijn zelfvertrouwen. Mijn zelfvertrouwen was minimaal en ik voelde me somber en negatief, nam alles zwaar op. Al jaren draaide ik mee in ons bedrijf en gezin, maar had ook het gevoel daarmee mezelf steeds meer kwijt te raken. Vanwege de corona crisis was er op dat moment tijd en ruimte om iets te ondernemen, en ik was mijn negatief gevoel beu. Ik besloot dat als er iets moest veranderen, ik zelf verantwoordelijk was voor die 1e stap, en uit de slachtofferrol te treden. Helmie was voor mij een bekende en hier bij mij om de hoek, dus laagdrempelig. Wat me tot die tijd heeft tegengehouden is het maar door blijven gaan in de hectiek van het bedrijf en het gezin, uitstelgedrag t.a.v. keuzes maken voor mezelf, omdat er toch geen ruimte voor was, en ik invulde dat er waarschijnlijk geen steun voor was vanuit mijn omgeving.

Ik heb het werken met Helmie als heel positief, verhelderend en opbouwend ervaren. Helmie ging samen met ons op zoek naar onderliggende gevoelens en naar wie je eigenlijk bent, en dat dat ook goed is. De vertalingen van de test die we hebben ingevuld, naar elementen en kleuren, maakte het voor mij één groot feest der herkenning en erkenning. Ook de vertaling van verlangens en gevoelens, naar praktische tools vond ik erg prettig. Er kwamen nieuwe uitdagingen in de cursus naar voren.

Een grote verandering is, dat ik mezelf meer ben gaan accepteren zoals ik ben, en dat ik kenmerken van mezelf vooral als een kwaliteit ben gaan erkennen, die ik op vele vlakken kan inzetten. Daarnaast ben ik weer in contact gekomen met mijn gevoel, in plaats van alles verstandelijk te beredeneren. En vooral het luisteren naar mijn gevoel, en daar keuzes aan gaan koppelen en ook durven maken, is heel fijn om toe te passen in mijn leven. Het feit dat keuzes voor jezelf maken helemaal niet egoïstisch is, maar juist betekent dat je goed voor jezelf zorgt, en daarmee een prettiger mens bent, is heel bevrijdend. In praktische zin heeft me een nieuwe baan opgeleverd, en een veel beter humeur. Het uitspreken van gevoelens en grenzen aangeven, heel concreet (!), is daarbij van belang en gaat me steeds beter af. Het meest waardevol vind ik dat ik mezelf weer heb omarmd, mijn kenmerken/eigenschappen als kwaliteit ben gaan zien en inzetten en vertrouw op mijn gevoel en daar dan ook iets mee doe.

Zoals als eerder aangegeven, ben ik dankbaar dat deze cursus op mijn pad is gekomen en dat ik het ben gaan doen. Stel je er voor open en gun het jezelf.

| Tonny

Ik heb gekozen voor"vol vertrouwen in 60 dagen" omdat het tijd werd om meer uit mezelf te halen,om drempels over te gaan ,maar dan echt,meer zelfvertrouwen te hebben en er te staan.

Helmie ken ik al vanaf mijn 17e,dus dat is vertrouwd. Ik betwijfel of ik het bij "een vreemde"had gedurfd. Alles ging heel respectvol en alles wat besproken is blijft daar. Helmie is zeer toegankelijk en in staat om je snel op je gemak te stellen.
Iedere bijeenkomst was waardevol. Na de spanning van de 1e keer keek ik er zelfs naar uit. Helmie geeft zichzelf ook bloot en komt met situaties die ze zelf heeft ervaren. Dit maakte het voor mij makkelijker om mezelf ook te uiten. Soms met een lach en een traan,maar wat lucht dat op om dingen eens hardop te benoemen. ( voor mij tenminste).

Ik zit nu lekkerder in m'n vel en Helmie heeft me geholpen om meer in mezelf te geloven,en uitdagingen aan te gaan.( wel stretchen-niet verlammen is haar motto). Wat een bevrijdend gevoel is dat! Ik moet er wel aan werken om te blijven voelen en iet te veel te(be)denken.
Het waardevolste voor mij was het triggeren om de uitdaging aan te gaan die ik het liefste wilde en ze daar ook haar vrije tijd in stak zelfs. Wat een kick toen ik het gedaan had!
En het is zeer verhelderend om erachter te komen wat voor "type"je bent en wat kleuren met je kunnen doen. . De map die je krijgt is een mooi naslagwerk ! De opdrachten makkelijk terug te lezen.

Helmie werkt met kleine groepen ,zodat iedereen genoeg tijd en aandacht krijgt.
Ik zie de cursus als een kadootje aan mezelf en zou het anderen zeker aanbevelen! Het is het geld dubbel en dwars waard!
Misschien ga ik nog een vervolg doen om het te onderhouden en mezelf nog beter te leren kennen.
Lieve Helmie,super bedankt!!

| Ellen

Waarom ik voor de training “vol zelfvertrouwen in 60 dagen” heb gekozen?

Na 25 jaar met cijfertjes gewerkt te hebben begon ik me af te vragen of ik dit nog wel wil blijven doen met mijn nog resterende werk-carrière. Maarja wat ga ik dan doen? Ik ben creatief dus misschien kan ik hobby-matig iets op gaan pakken maar ook daar wist ik niet welke richting ik in moest slaan.

Ik las op de website van Helmie een heel herkenbaar verhaal wat me meteen aansprak. Iets in me zei ook dat ik de stap voor een vrijblijvend introductie-gesprek moest aangaan. Maar aan de andere kant dacht ik: Och dat heb ik toch niet nodig, het is eigenlijk ook wel goed zo. Maar toch bleef het knagen en zette ik de stap, wat had ik tenslotte te verliezen? Van deze stap heb ik absoluut geen spijt gehad!

Nog voor ik bij de deur stond ging deze al open en werd ik elke keer hartelijk ontvangen. Na een heel prettige, gemoedelijke en nuchtere training van 7 weken kijk ik heel enthousiast terug op alles was ik geleerd heb over mezelf. Ik heb geleerd trots naar mezelf te kijken en te zeggen wat IK graag zou willen. Ieder persoon heeft zijn/haar talent en zou de kans moeten krijgen deze te ontwikkelen.

Nu heb ik een nieuw doel waar ik naartoe ga werken en dat alleen al maakt me heel enthousiast, geïnspireerd en gemotiveerd! Dat gevoel heb ik bij Helmie gevonden, ze laat je in je waarde, laat je goed voelen en op een nuchtere en positieve manier naar situaties kijken. Een spiegel voorhouden. (leerzaam en waardevol) Ik kreeg leuke opdrachten voor thuis mee waar de rest van het gezin ook van kon meegenieten.

Ik zou deze cursus dan ook zeker aan andere aanbevelen, zodat ze ook leren echt hun gevoel na te gaan. Dat geeft zo’n fantastisch gevoel! Misschien komen ze dan heel verrassend net als ik ergens op iets heel anders uit. Het is tenslotte nooit te laat om je dromen na te gaan en proberen te verwezenlijken als je je er maar voor openstelt!

Ellen

5 sterren op basis van 3 beoordelingen