Inspiratie-sessie

€0,00
Beschikbaarheid: Op voorraad (100)
Levertijd: NVT
Ben je op zoek naar inspiratie? 
Samen een uurtje sparren over jouw verlangens, over stappen die je graag wilt zetten en doelen die je wilt bereiken.

Ik bied je geheel vrijblijvend een inspiratie-sessie aan van maximaal een uur in mijn studio in Bergeijk. Tijdens deze inspiratie-sessie maken we kennis met elkaar, sparren we over jouw verlangens, je doelen en de stappen die je graag wilt zetten maar die tot nu toe nog tot geen of weinig resultaat hebben geleid. Je maakt kennis met mijn methode's, krijgt een indruk van wat kleur vertelt over jou en krijg je al meer inzichten. We bekijken wat de mogelijkheden zijn om stappen te kunnen gaan zetten, zodat jij meer kan gaan genieten. 

Neem contact met me op, dan zoeken we samen naar een passende datum/tijd.

 

 

 

| Marion Bekkers

Helmie neemt je op een zeer luchtige en bevlogen wijze mee in de wereld van kleur. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk. Het gaf mij een bevestiging in het pad wat ik ingeslagen ben. Het is zeker de moeite waard om een inspiratiesessie te doen, zeker als je bereid bent om aan jezelf of aan je bedrijf te werken. Super bedankt Helmie, erg inspirerend.

| Bianca Pauly

Wat was het leuk en interessante sessie!! Wat zeggen kleuren veel over iemand en wat kun je veel met kleuren doen en wat doet het veel met je!
Niet alleen wat je draagt aan kleur maar ook wat je eet....kleur kom je overal en altijd tegen.
Helmie ik wil je ontzettend bedanken voor het fijne gesprek en ga zeker de dingen toepassen en plannenmaken! Heel veel succes verder!!

5 sterren op basis van 2 beoordelingen