Kleding na je 50e

€0,00
* Stukprijs: €0,00 /
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
Levertijd: NVT

Zo ergens tussen je 50e en 60e levensjaar komt er voor bijna elke vrouw het moment waarop je jezelf afvraagt wat je met je haar moet doen. Wel of niet meer verven, kort laten knippen of je haren lang laten.

Laat je je haren grijs worden of blijf je het verven met steeds kortere tussenposes? Grijs haar wordt droger en stugger en dat is voor veel vrouwen dé reden om ervoor te kiezen voor een gemakkelijk te onderhouden kapsel. Vooral als het haar om de 3 tot 4 werken geverfd moet worden. Het glanst minder en ziet er snel "dood" uit, buiten de kosten die elke 3 weken een kappersbezoekje kost.

Ik vertel je niets nieuws als ik zeg dat vanaf je vijftigste alles in rap tempo onderhevig is aan de zwaartekracht, wat overigens al eerder begint. Oogleden en mondhoeken gaan hangen, je wangen zijn minder gevuld, de frons tussen de wenkbrauwen wordt dieper, je kaaklijn minder strak en de huid onder je ogen zakt uit. 

Ergens tussen de 50 en 60 komt voor bijna elke vrouw het moment waarop je jezelf afvraagt wat je met je haar moet doen. Lang laten of afknippen, wel of niet meer verven kunnen grote dilemma’s zijn. Lees hier over de driehoek van jeugd.

 

Wat kun je doen om er toch zo lang mogelijk jong uit te blijven zien? 
Je make-up, kleuren, kapsel én kleding aanpassen.

 

 

 

Kleding
Je lieve lijf verandert in de loop der jaren. Taille? Welke taille? Die lijkt verdwenen. En die eens zo strakke benen zijn ook niet meer wat ze geweest zijn. Draag kleding die past bij je leeftijd, waarbij de pasvorm nu een belangrijkere rol gaat spelen.

 

Laat je stijl evolueren zoals ook jij transformeert. Kijk naar beroemdheden van jou leeftijd voor inspiratie, maar zorg dat het jouw eigen stijl blijft in een nieuw jasje. Een nieuwe fase van jouw leven.

 

 

 

 

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen