Kleur na je 50e

€0,00
* Stukprijs: €0,00 /
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
Levertijd: NVT

Zo ergens tussen je 50e en 60e levensjaar komt er voor bijna elke vrouw het moment waarop je jezelf afvraagt wat je met je haar moet doen. Wel of niet meer verven, kort laten knippen of je haren lang laten.

Laat je je haren grijs worden of blijf je het verven met steeds kortere tussenposes? Grijs haar wordt droger en stugger en dat is voor veel vrouwen dé reden om ervoor te kiezen voor een gemakkelijk te onderhouden kapsel. Vooral als het haar om de 3 tot 4 werken geverfd moet worden. Het glanst minder en ziet er snel "dood" uit, buiten de kosten die elke 3 weken een kappersbezoekje kost.

Ik vertel je niets nieuws als ik zeg dat vanaf je vijftigste alles in rap tempo onderhevig is aan de zwaartekracht, wat overigens al eerder begint. Oogleden en mondhoeken gaan hangen, je wangen zijn minder gevuld, de frons tussen de wenkbrauwen wordt dieper, je kaaklijn minder strak en de huid onder je ogen zakt uit. 

Ergens tussen de 50 en 60 komt voor bijna elke vrouw het moment waarop je jezelf afvraagt wat je met je haar moet doen. Lang laten of afknippen, wel of niet meer verven kunnen grote dilemma’s zijn. Lees hier over de driehoek van jeugd.

 

Wat kun je doen om er toch zo lang mogelijk jong uit te blijven zien? 
Je make-up, kleuren én kapsel aanpassen.

Kleuren
Zoals eerder genoemd, je natuurlijke kleuren veranderen en daarom kan het zijn dat kleuren die je "vroeger" mooi flatteerden nu minder mooi staan. Dit zal zeker het geval zijn wanneer dat je van bijvoorbeeld een donkere haarkleur naar een zilverkleur bent gegaan. Vaak Staan koele en heldere kleuren dan mooier. Zwart is een fijne basis kleur maar het is vaak mooier om deze in te wisselen voor een antraciet grijs of een donkerblauwe kleur.

 

 

 

 

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen