Dromen

€0,00
* Stukprijs: €0,00 /
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
Levertijd: NVT

Ik heb een droom.

 

Aan het eind van het jaar, is vaak een moment waarop we terugkijken naar het afgelopen jaar en vooruitkijken naar het nieuwe jaar.

Wat heeft 2019 jou gebracht? En wat gaat 2020 jouw brengen? Waar droom jij van?

Vooruitkijken en dromen zijn mooie dingen. Zelf droomde ik vroeger dat ik een zusje zou krijgen wat uiteindelijk een droom bleef. Ik kreeg wel 2 lieve broertjes. Op zusjes krijgen had ik geen invloed. Ik speelde toen ik klein was met poppen en fantaseerde dat dat mijn zusje was. Dit was een droom en bleef een droom, totdat ik inzag dat zussen vaak ruzie maakten en het niet altijd zaligmakend was.

ik droom van mooie ontmoetingen..
ik droom van een fotoshoot in Cuba te mogen maken...
ik droom van chocolade...
ik droom van maat 38...
ik droom van anderen te helpen hun droom te realiseren..
ik droom een een ander te laten "shinen"...

Ik wil jouw uitdagen om na te denken welke dromen en verlangens in jouw hart zitten. Waar zou je graag in willen groeien? Welke stappen zou jij heel graag willen zetten? Wat zou je graag willen veranderen zodat jouw droom gerealiseerd kan worden? Is jouw leven op dit moment zo ingericht zoals jij het je hebt voorgesteld, zodat je jouw gave en talent in kunt zetten maar ook voldoende tot rust kunt komen?

Mooie dingen om eens met elkaar over te kletsen tijdens deze kerstvakantie.

Ik ben benieuwd waar jij van droomt voor het nieuwe jaar, voor je bedrijf of voor jouw gezin. Deel je het met mij? Als ik je kan helpen om je droom te realiseren, meld je dan aan, dan denk ik met je mee!

Ik wens jou en je gezin of familie een spetterende jaarwisseling en héél veel mooie momenten in 2020! Dat het een jaar mag worden waarin je mag groeien in de richting van jouw droom.

https://www.lookatyou.eu/live-your-dream.html

Heb je jouw droom helder of wil je meteen 'echt" het verschil gaan maken?

https://www.lookatyou.eu/twinkle.html

0 sterren op basis van 0 beoordelingen