Magenta

€0,00
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
Levertijd: NVT

Ze gaat voor de aller-leukste versie van zichzelf

Oke, ze stond niet vooraan bij het uitdelen van het diploma voor beste vriendin! En voor het certificaat “goed gedag” heeft ze haar beurt ook overgeslagen. De liefste dochter kan ze ook wel skippen en de perfecte moeder gaat hem ook niet worden.

Toch doet ze zo erg haar best, heeft ze eigenlijk alles, maar dan ook écht alles in zich om in alle lijsten bovenaan te staan! Maar ze doet er niet meer aan mee aan lijsten, certificaten, getuigschriften en targets, die tijd is voorbij. De enigste lijst die er nog toe doet is haar eigen to-do lijst. Haar eigen to-be lijst en to-love lijst.

Daarom staat ze vandaag keurig op tijd op het schoolplein maar zonder lippenstift en zonder hakken maar op haar heerlijke gemakkelijke sneakers. Is ze geen receptioniste meer maar; directrice eerste indrukken. Is haar moeder er nog steeds niet overheen dat ze ’s zondags niet meer komt eten en heeft ze haar “beste” vriendin de waarheid verteld over haar nieuwe liefde. Dat omdat ze met liefde maakt dat ze de aller-leukste versie van zichzelf is. Ze voort de meest crazy gesprekken in haar hoofd met haar hart omdat haar dat het verste brengt. Ze draagt het liefste jurken in het roze omdat die kleur haar helpt de beste versie van zichzelf te worden.

 

 

 

Magenta helpt bij het transformatie proces waar ze met liefde in zit en keuzes maakt waarvan ze vroeger niet durfde te dromen. Laat staan om ze “gewoon” te doen! Het weerspiegelt de verantwoordelijkheid voor wie ze is en wie ze wil laten zien. Haar LEF, charme en waardigheid staan vet gedrukt op haar visitekaartje!!

De bloemen die ze gisteren mee heeft gebracht zijn uiteraard ook prachtig en diep donker roze, omdat het haar helpt. En wat helpt jou?

Wat heb jij nodig om je aller-beste-versie te zijn? Kijk hier, je hoeft het niet alleen te doen.

 

Copyright © Look at You – Helmie van Montfort

 

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen